Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J28o20s48e64f 87B29á54r52t80a

9. 10. 2023 12:26

Ficovy názory a diskuze s novináři (nesestříhané):

https://youtu.be/d5HxZZQ3EnQ?si=q3OpiFfOjcHn0Aeg

1 0
možnosti

Fico odpovídá novinářům rozumně a věcně!

0 0
možnosti
Foto

Zase jeden nespokojený s vítězstvím rozumu na Slovensku...

2 4
možnosti
Foto

R55o49m44a72n 17K67o10z88e14l

8. 10. 2023 15:59

Hlavně jsou nespokojené některé prozápadní servery, co denně valí články o tom, jak ty volby dopadly špatně, zvláštní, že zrovna ty, co tolik mluví o demokracii a obraně demokracie.

1 1
možnosti

Slovenské politice nerozumím, a proto ji nebudu hodnotit. My máme v současné době tu nejhorší vládu od roku 1989. Takže soustřeďme se na svoje problémy. Podnikatelé chtějí založit středo-pravicovou stranu. Snad se jim to podaří včas, a bude připravena k volbám. Je třeba sestavit schopnou vládu a začít řešit všechny problémy, které Fiala a spol. neviděli a nebo přehlíželi. Jak je možné, že u nás vládnou amatéři, neschopní cokoliv vyřešit? Co vlastně fialová patla matla parta udělala alespoň dobře? Je jen jedna odpověď - NIC!

4 5
možnosti

Pokud si podnikatelé nedokáží vybrat ze současné nabídky politických partají, tak sami nic nezmůžou.

0 0
možnosti

Slováci to dělají totálně blbě navzdory všem chytrákům co jim neustále radí jak volit dobře.

Já chci upozornit na velice důležitou věc. Stejní chytráci udělají cokoliv k rozbití v4. Jediná síla co se dokázala postavit plánům na zničení Evropy za pomocí migrace. EU buzeruje Polsko a Maďarsko. Slovensko mělo teď chvilku pokoj protože Čaputová jela na stejné vlně a ničila vztahy v4 jak jen to šlo. No teď se Slovensko dostane opět do hledáčku bruselské party a uvidíme ten kolotoč. No u nás je signalista a celá vláda hluboko usazená v rektu EU takže mi jsme v poho.

4 4
možnosti

J93i89r52i 88T84i74c76h49y

7. 10. 2023 16:33

Pisatel ukazal, kam jeho sympatie patri, takze dalsi komentare jsou zbytecne.

6 4
možnosti

Zasloužená karma

6 8
možnosti
Foto

Atˇ líbí, či nelíbí se, je to věcí Slováků!

14 0
možnosti

A zítra bude neděle a nikdo s tím nic nenadělá. Připomínám, pokud by někdo nevěděl.

4 0
možnosti

Pro Vas vsechny ochrance jedine, spravne demokracie a jedineho spravneho nazoru: Fico vyhral v radnych, demokratickych volbach! Pokud tomu tak neni, predlozte dukazy nebo jinak mlcte. Tohle kviceni je jen dalsim dukazem, ze zvolili bratri spravne!!

16 7
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

S kterým politikem si Kočner netelefonoval ? :-D A soud s Kočnerem a Zsuzsovou? Poslechl jsem si hodiny výpovědí před soudem. Otřesné. Z důkazů nezbylo NIC. Jediné, co zbylo byly výpovědi "kajícníka" Andruskó ( zajímavé jsou pak jeho dopisy z vězení :-D, kde si stěžuje, že vypovídal na přání a nebylo k tomu přihlédnuto, jak mu slibovali ). A "důkazy" jako je jazykový rozbor esemesek o vypadlých zubech nebo sněhu, které byly prý šiframi v šifrovaných telefonech. Naprosté zoufalství obžaloby... Na to, že měl Fico zorganizovat zabití novináře italskou mafií už se zapomnělo. Zozrganizování zločinecké skupiny? Vždyť to bylo naprosto zoufalé obvinění a není divu, že neobstálo. A těch mrtvých obviněných a svědků na Slovensku. Lučanský. Kajícníci, jejichž svědectví je jaksi "vachrlaté" a kterým je slíben nižší trest až beztrestnost. Čurillovci. Apači. Kriminalizace opozice...

3 1
možnosti
Foto

U nás to o moc lépe nedopadne. Babiš a spol už dávno ví, že nespokojené a naštvané voliče je třeba ještě více naštvat, aby byli ještě více nespokojeni. Tito jsou moc dobře ovladatelní. Pokud se může dostat na výsluní Fico, který je spojován s vraždou, s podvody, a který veřejně nechá urážet prezidentku, ví i Babiš a jemu podobní jak na to. Za článek karma.

13 2
možnosti
Foto

To, že se Fica někteří snaží spojovat s vraždou, ještě neznamená, že s ní má něco společného. A jak nechá uřážet prezidentku...? Když o prostitutce konstatujete, že je prostitutka, měl jim tuto skutečnost snad vyvracet...?

0 0
možnosti
  • Počet článků 318
  • Celková karma 13,32
  • Průměrná čtenost 945x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik