Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Když Fico vyhraje volby slibe, že dá zemi dopořádku, potom co byl 3x premiérem, spravoval zemi 12 let, také to hovoří o IQ jeho elektorátu

11 4
možnosti
LJ

Bohužel, současná vláda dělá vše pro to, aby se k moci dostal Babiš, v tom lepším případě. Jestliže si poslanci zvýší platy, protože to je dáno zákonem a vzápětí změní zákon, aby nemuseli tolik přidávat důchodcům, nebo jestli Fiala věří jako jediný člověk u nás Blažkovi, že je čistý jak lillie, tak tím bohužel nahání voliče Babišovi nebo horšímu.

6 0
možnosti
Foto

Proč bychom měli utíkat, kdyby vyhrál Babiš? Třeba za něho budou levnější potraviny a benzín a nebudeme muset utíkat za nákupy do Polska, jak to děláme nyní...

3 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 1
možnosti
JV

Je strašné, že po 33letech z mnoha Čechoslováků ten pach komunistů nezmizel.

5 2
možnosti
ZZ

Původní komunisté už ztratili všechnu moc !

Nahradili je u nás ale noví komunisté, se stejnými praktikami, ale nyní vladaří této zemi pod praporem ODS, STAN, TOP, Pirátů a KDU-ČSL.

Sovětský svaz vyměnili za jiné zlaté tele, kterému se klanějí a bezmezně jej poslouchají na slovo.

11 2
možnosti
Foto

No vidíte a jeden Váš kolega bloger, učitel, se rozčiluje, že mu naši politici k vítězství ve volbách negratulovali. Takže si udělejte obrázek, koho asi takovíto lidé, jako je onen učitel, budou volit.

12 5
možnosti
OU
Foto

Na mne to video působilo, jako by se ta rozvášněná parta už nemohla dočkat, až odsoudí slovenskou demokracii k smrti .

Jakkoli můžeme i u nás mít oprávněné výhrady k současné vládě, přece jen mne stále zklamává, když lidé nespokojení se současnou vládou jsou v tak velkém počtu ochotni dát přednost hrubosti, neomalenosti, buranství , hochštaplerské rétorice mělkého populismu, nadutosti a dalším "kvalitám", jimiž přetéká například způsob vládnutí v Rusku.

U malých dětí je omluvitelné, když rozbolavělé konfliktem s kamarádem či kamarádkou se z trucu přimknou třeba i k někomu i velmi nevhodnému.

V diskusi pod článkem pana Vodvářky mne překvapila pedagožka paní Valíková, která jako by neviděla tu bezuzdnou verbální agresi, která z videa tryská:

"Jaký je rozdíl mezi urážkou slovenské prezidentky a českých exprezidentů?"

...propastný

14 3
možnosti
OU
Foto

Musíme dělat všechno pro to abychom utíkat nemuseli.

Vašek

10 3
možnosti
Foto

Jedině na póly, neb z nich je to na všechny strany budˇ NA SEVER, NEBO NA JIH

1 0
možnosti
  • Počet článků 319
  • Celková karma 13,79
  • Průměrná čtenost 942x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik