Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Co to je za pisatelského mag.ra? Zaprve penize z EU dostavame, protoze je tam posilame a ty tajrdlici v EU si rikaj na co se penize utratej, takze misto aby jsme si je davali na to chceme, tak se utápíme v byrokratickych projektech na cyklostezky. Za druhe, jeste jsem nevidel na obrazcich migranty co by byli lide zbydaceni valkou, ale same nemakacenka co si jedou za davkama a uzivanim si. Misto aby pracovali za nizke platy u nich, tak se jim vyplaci jet do Evropskych zemi se flakat. A k tem detem: naposledy kdyz se mluvilo o prerozdeleni deti, tak se zjistili ze to jsou vlastne dospeli, kteri si nenechaji udelat lekarsky test ktery by ukazal ze deti nejsou. Tak se pisalku seber a jed si do Afriky pomahat a nenic nam nasi krasnou zem.

24 1
možnosti
JV

Sakra, po precteni tech reakci zde, jsem nevedel jak jsou Cesi dobrosrdecni .

1 5
možnosti
JK

Dobrosrdeční snad, hloupí snad ještě ne.

14 0
možnosti
TK

Mě docela děsí karma blogu 28. Ta svědčí o tom, že mezi mlčící anonymní většinou je namalé procento dobrosrdečných neinformovaných naivů, kteří jsou dnes ochotni "pomoci" bez ohledu na to, jaké následky by pro nás a naše děti mělo natahání této nekompatibilní kultury zítra. :-/

16 1
možnosti
EK

Ono je nás víc, co samým vztekem nad článkem omylem kliklo na karmu. Omlouvám se a kaju se.;-)

2 0
možnosti
VK

Neznalosť problematiky, životná neskúsenosť a neuveriteľná naivita autora.

Ak cítite vnútornú potrebu niečo urobiť, tak to urobte - predajte dom či byt a výnos pošlite na opravu úmyselne podpáleného tábora, či čokoľvek iné, čo vás vnútorne uspokojí. Ale len do takého rozsahu, aby ste nezakladal vôbec žiadnu povinnosť či riziko pre kohokoľvek iného, kto situáciu chápe a vníma realistickejšie.

35 0
možnosti
GK

Kde se furt ty opuštěné ,,děti" jen berou?

20 0
možnosti
JH

J78a13n 59H57r78u62b69e44š

27. 9. 2020 1:21

Po tisícítřistapadesátéosmé: Kdyby šlo o ty, kteří přicházejí z míst, kde se bojuje a kde jsou s jejich rodinami ohroženi na životě, nebyl by to problém. Těch není tak mnoho, aby je kterákoli evropská země nepřijala a nemusela vůbec ostatní žádat o pomoc. Ale přes protesty zemí V4 nechaly zejména Řecko, Itálie, Německo a Francie do Evropy přijít doslova nájezdnické hordy těch, kteří nijak ohroženi nebyli, jen se chtěli přiživit na vyšší životní úrovni Evropanů a na našem štědrém sociálním systemu. Je dost zásadní rozdíl mezi tím, když pomáháte lidem v nouzi, a tím, když že sebe necháte dělat vola a necháte se odírat vyčuránky. Jde i o to, že množství prostředků na pomoc není neomezené. Když z něj budete krmit hordy vyžírků, potom pomoc těm potřebným ve skutečné nouzi ani nemůže být účinná. Ale jestli někdo žádá o pomoc a když se mu jí dostane, tak se začne chovat jako vzteklý pes, ten si nezaslouží nic víc než ten vzteklý pes. A jestli to nepochopíte, klidně Vám to zopakuju po tisícítřistapadesátédeváté.

32 0
možnosti
LH

Tohle přece nemůže vypotit trochu přemýšlivý dospělák zadarmo. Která neziskovka vás platí nebo jste přímo na sorošovském účtu?

14 0
možnosti

Lze toto ještě nazvat naivitou?

24 0
možnosti
GK

Rozhodně ne. Buď je v tom nějaká duševní porucha nebo záměr.

12 1
možnosti
JS

J63a47r43d51a 88S46o60k97o87l

26. 9. 2020 22:00

Nezletilé dítě má být navrácenou k rodičům nebo příbuzným a ne ho dávat k cizím lidem a ještě cizí národnosti.

14 0
možnosti
  • Počet článků 318
  • Celková karma 13,32
  • Průměrná čtenost 945x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik