Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všechno je jedno velké divadlo a někteří z nás té předváděné hře snad i věří - přitom je to jen pečlivě nastudované divadlo dle daného scénáře a představ režiséra.

Ke hře jsou vybráni vhodní herci jako např. Dominik Hašek, který sám hrál v minulosti KHL i NHL. Vraždění Iráčanů, ani pastevců z Afganistánu, či Syřanů vojsky USA mu pravděpodobně nevadilo.

Přitom tento bojovník je evidovaný od 29.2.1984 na SNB Hradec Králové, jako agent pod reg. č. 21966, krycí jméno Domino s účelem získávání informací od hokejových hráčů a trenérů.

Tento člověk chce být europoslancem a radit, jak máme nakládat se sportovci jiných zemí ?

2 3
možnosti

Pokud byl D.Hašek skutečně agentem SNB jak píšete, je to pro mne velkým překvapením....

0 0
možnosti
Foto

Postihovat všechny ty, kteří se ruské agrese nezřeknou a neodsoudí ji. Postihovat ty, kteří porušují sankce vyhlášené proti Rusku a jednotlivým Rusům. To se týká i různých překupníků. Postihovat tvrdě, bez výjimky, důsledně a hlavně rychle. Úředníky, kteří to neumí, nebo nechtějí umět, nebo jsou líní či zbabělí vyházet.

Vašek

5 0
možnosti

Rychle, efektivně a tvrdě podobné případy řešily slavné "trojky". Koukám, že se mění datumy a jména, ale osvědčené praktiky v hlavách mnohým stále přetrvávají. Není čas zjišťovat kdo je kdo - chlap s brašnou nesmí projet.

0 0
možnosti
Foto

Přístup by měl v analogických situacích totožný.

1 0
možnosti

Měl být již odedávna v analogických situacích totožný!

0 0
možnosti
Foto

Když už. tak z toho udělat precedens pro všechny další svévolné agrese vůči svrchovaným státům. Vstoupil jsi na cizí území bez požehnání OSN? Vysloužil sis sankce na stejné úrovni, které postihují teď Rusko.

5 1
možnosti

Moc nechápete, že precedens je v těchto případech jako ta do poloviny naplněná sklenice vody. Jednou tak, podruhé onak. Záleží, ze které světové strany se na sklenici díváte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 318
  • Celková karma 13,32
  • Průměrná čtenost 945x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik