Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přesně 400 policistů zatýkalo ránu jednu spící ženu. Ve vzduchu vrtulník. Před domem media, která byla k tomu pozvána jako smečka hyen, aby zaznamenala jednu poníženou ženou, vedenou tak zvaně na medvěda, na kterého se vodí pouze a jenom osoby velmi, velmi nebezpečné. Výsledek je nula. Soud to shodil ze stolu. Šlachta neměl v ruce žádný důkaz. Pár upravených, slušně řečeno zfalšovaných důkazů. Ale je spokojen. Pomstil se Nečasovy za to, že jej odmítl jmenovat policejním prezidentem, když o to šel slušně šel prosit, se slovy, že na to nemá. Jinak co udělal Šlachta vše skončilo se stejným závěrem. Falšování důkazů. Jedině co se mu povedlo svrhnout vládu, umést cestu Babišovi k moci, zničit pár lidem život. Pak napsat knihu pro jednoduché ovčáky plné lží a demagogie, kde sebe vykreslil ve světle ve kterém by se tak rád viděl ale skutečnost je jiná. Nic nedokázal nic neumí a tak se snaží dostat do politiky za pomoci miliardáře Křetínského za jeho peníze. Co mu asi za to slíbil ??

2 0
možnosti

Nelžete, že pan Šlachta nic neumí.

Udělal maturitu na hnojárně, udělal řidičák na traktor, a jezdil s kombajnem. Jenom nám neřekl kolik minut. Po vojně, která z chlapce dělá chlapa, poznal, že živit se rukama je těžké, A protože tam byl brácha, tak tam vlezl taky.

On a jeho místopředsedov mají zápicníčky a zznamy odposlechů.

3 0
možnosti

S tím, co předváděl Slachta jako policajt, by měl mít problém získat místo ochranky v supermarketu. Ale přesto se tady najdou nechytří, kteří si v něm potřetí během deseti let najdou dalšího protikorupčního spasitele.

Když je přísaha skvělá a úžasná, tak nám určitě dokážete sdělit jména expertů pro oblasti financí, školství, průmyslu a kultury. Asi dost těžko, když nikdo nemá tušení, kdo další v té parodii na stranu je.

9 2
možnosti
Foto

Jestli chcete volit béčko ANO, tak prosím. Už nevíte v čí prospěch Šlachta shodil vládu a kdo mu časem zařídil teplé místo na Celní správě na které neměl ani kvalifikaci?

Jen na okraj:

- "protikorupční" je každý. Byl to i Babiš, byly to Věci Veřejné atd. Ono to prostě hezky zní.

- víte něco o dalším Šlachtově programu? Zdravotnictví, školství, ekonomika, atd.? Pokud se podíváte na web, tak to jsou nicneříkající bláboly.

- přijde Vám normální, že někde jen tak najednou sebere desítky milionů na kampaň z ničeho? Jen jeden jediný megaboard stojí až 100 tis./měs.

- no a o slavném shození vlády, stovkách zadržených milionů a tunách zlata ani nemluvím. Nakonec z toho byly 2 nezdaněné kabelky.

11 5
možnosti

Za dvě nezdaněné kabelky měla zaplatit 700 tisíc Kč na dani. Tady je další lhář, nějak se nám to lhaní rozmáhá!

0 4
možnosti

R^

Roberta Šlachty si vážím! Pro příliš velikou horlivost jej nechtěli u policie, a tak se snaží vstoupit do politiky. Držím mu palce! Potřebujeme odvážné politiky, kteří se korupčíků nebojí!

:-)

6 6
možnosti

A co konkrétně si ho vážíte? Za ten debakl v kauze Nagyová?

3 0
možnosti

P79e39t29r 14B81u50r67i90a53n

26. 6. 2021 21:06

Policista musí pracovat tak, aby předkládal ověřené obvinění soudu a soud pak rozhoduje, zda-li obviněného poslat do arestu. To se v případě pana Nečase a paní Nagyové částečně potvrdilo.

---------

Nechci vám bořit vaši naivitu, neznalost, či snad sladkou demagogii, ale to se nepotvrdilo vůbec.

Ačkoliv snaživý nasazený rozvraceč Šlachta dostal neomezené finance, čas, veškerou dostupnou techniku i lidské zdroje v podobě týmů specialistů, tak stejně jako bianco povolení k jakýmkoliv raziím, odposlechům a zatýkání, v kauze Nagyová vyšetřil pouze to, že vláda Petra Nečase byla tou nejčistší, jakou jsme tu kdy měli. A přitom měl splnit jen jediné zadání svých objednavatelů: najít doslova cokoliv.

V onom tragickém vystoupení našel po třech letech zuřivého vyšetřování jen to, že nebyly kdysi zaplaceny nějaké daně z darovaných kabelek, ale ani ty Nagyová zpětně platit nebude, protože ji finančák nedokázal ani správně doručit dovyměření daně.

V kauze zpravodajců došlo k dalšímu zvratu a odvolání. S kauzou Rittig ho soud rovnou vyhodil.

Takže si kauzu Nagyová zrekapitulujme: packal Šlachta vyšetřil, že se vlastně vůbec nic nestalo, zabavil omylem zlato a desítky milionů korun nesprávným lidem a prohlásil, že to jsou ti lobbisté napojení na vládu, aby to pak s ostudou odvolal, u soudu pouštěl tajné nahrávky dvou milenců bez jakéhokoliv náznaku trestného komplotu, právníci Rittiga si s ním vytřeli podlahu už na vrátnici soudu na dvě doby a aby toho debaklu nebylo málo, tak jediné porušení zákona v celé kauze se nakonec ukázaly ty jeho nezákonné odposlechy. Za tento komplot se Nečasovi omluvil dokonce i sám Zeman, a ten jak víme, se neomlouvá ani když mu nařídí soud.

Prosím pěkně, jaký je rozdíl mezi tím, když dva chlapi z vojenského zpravodajství sledují bez povolení jak se cicmá manželka premiéra s chlapem v autě a mezi tím, když vás nezákonně odposlouchává sám vyšetřovatel velký Šlachta a pak to pouští novinářům u soudu?

Váš blog považuji za jeden velký, zoufalý bulvár.

9 3
možnosti

Další ubohý pokus ulhaného Buriana naházet špínu na pana Šlachtu?RvRvRv

3 8
možnosti

Rozhodně zajímavější projekt než stávající nabídka a šanci si jistě zaslouží, ať si zde vypráví kdo chce co chce.,, a není to jen Pandur, byla to Bereta a Vidkun a další ...

A vámi zmiňovaný pan Nečas....jeho osoba snad ni nepatří do diskuse, jednak je to urážka mužské osoby jako takové a pak díky jemu ODS ztratila dosti voličů...;-D

5 0
možnosti

Já bych jí šanci nedával, těch "zachránců" už bylo dost.

5 0
možnosti
Foto

Pane Pálko, ale vždyť přece před čtyřmi lety u nás už zvítězilo hnutí ANO, které se profilovalo jako protikorupční. Zvítězilo výrazně a čtyři roky mělo většinu ministrů ve vládě. Hnutí ANO snad v boji proti korupci neuspělo?

8 0
možnosti

Neuspělo, ANO a AB je obrovské zklamání. AB řeší jen sebe a svoje problémy a malé domů z dotací. To bych mu až tak nevyčítal , protože když splní parametry ať je má, ale svojí neschopností obrovsky zadlužil státní finance a co je vůbec nejhorší a nejde penězi vůbec vyčíslit je absolutní rozvrat státní správy. Tento člověk je úplně mimo mísu a je to největší škůdce . Kvůli tomu aby si přihrál pár miliard způsobil bilionové škody a má na triku i tisíce mrtvých z nezvládnuté pandemie, kdy kvůli pár hlasům nechal republiku promořit.

6 0
možnosti

Ja mu sanci dam, ma muj hlas. Ono stejne neni koho jineho moc volit. Ucelove antibabis koalice? Piraty? CSSD v komatu?

6 2
možnosti

Přísaha -strana založená Robertem Šlachtou má šanci v této, korupcí prolezlou českou republiku, pokud se dostane do parlamentu, něco udělat. Dejme jí šanci. A dejme šanci také sobě. Pokusme se věřit.

Víte, už jsem se pokusil věřit několikrát, vždy to nedopadlo. A již nevěřím nikomu . Korupce a rozvrat státu je tak obrovský, že to už dohromady nikdo nedá. Muselo by dojít ke kompletní výměně všech vedoucích úředníků, k propuštění většiny soudců , zkrátka komplet zbourat a začít na zelené louce.

6 2
možnosti

Jste pesimista. Já také

2 0
možnosti
  • Počet článků 318
  • Celková karma 13,32
  • Průměrná čtenost 945x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik