Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještěže takových jako Vy tu je tak 5% . Vy jste si asi nevyšiml, že podpalování táborů je forma vydírání těch co do těchto táborů přepravili placní převaděči, kteří se tím živí. Vy jste si nevšiml, že v zemích, které přijímají tyto migranty stoupla kriminalita na neúnosnou mez ( Viz Francie, Dánsko, Německo a další jen se o tom tam nesmí moc psát ). Jinak jistě máte možnost finančně přispět.

Jsem ráda za to, že většina tady tohle odmítá a víte co, já bych byla i proti těm dotacím a to v celé unii, ono to totiž kroutí skutečné ceny. Pak by naši zemědělci byli na roztrhání , protože dostávají daleko méně jak ty na západ on nás.

A navíc myslím, si že naše země není taková, že by neposkytla azyl, je tu spousty lidí z Vietnamu, Ukrajiny. Poctivě tu pracují. Ti si sem nepřišli jen pro dávky. Většina tady ty " vošátkové" prostě nechce .Takže " vocogou" .

4 0
možnosti

Pane Pálko, kolika z těchto dětí jste se již ujal, ubytoval je, poskytoval jim kapesné a pomáhal jim s „integrací“? A jak to s nimi pak dopadlo?

3 0
možnosti

Napakovat si sem muslimskou pakáž? Ani omylem! Stejně by tu přišli vyžírat, pracovat ani omylem...

6 0
možnosti

Ne napakovat-pomoci potřebným v ohrožení života, trpícím. Konec konců můj článek byl o muslimských dětech.Muslimská pakáž ?? Docela jste mne, zrovna Vy, zklamal.

0 2
možnosti

Tak si je vemte domů, když s nimi tak soucítíte.

4 0
možnosti

Jen zdegenerovaná civilizace si domů tahá své ničitele. A na humanitu tady máme ženevské konvence.

5 0
možnosti
Foto

Tak teď fakt nevím, jestli je to myšlené vážně, nebo jestli je to zase nějaká sranda.

3 0
možnosti

otevření hranic budou vykoupena také obětmi a někdy i životy vlastních obyvatel.

Zdroj: https://michaelpalka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757915

Kolik pomatených vítačů a jejich rodinných příslušníků musí zemřít než procitnou a přestanou ohrožovat svým jednáním životy nás všech?

10 0
možnosti

L33u16d60ě81k 91J68a26š32a

28. 9. 2020 17:58

Už jste někdo slyšel, kolik nebohých nešťastných a válkou ohrožených si vzal lidímilovný pán Michael Pálka do svých starostlivých náručí? Kolik jich přivítal a dal do rodin svých dětí příbuzných a známých, aby šel příkladem svým hrdinským slovům?Bylo jich desítky, stovky, tisíce? Na evropské blaho čekají miliony lidí dětí v Africe, měl by tedy jít příkladem! Anebo že by nešel a nikoho doma v bytě na výpomoc nemá???? Ani jednoho???Že by zase jen tak tlachal a říkal VY SE O NĚ POSTAREJTE? A protože neštěstí nechodí samo - říká dál - postarejte se samozřejmě o jejich sestry, bratry, matky sestřenice bratrance strýčky tetičky a další desítky příbuzných od každého! |Jedná se o dalšího ne moc přemýšlivého člověka, který neví, jakou příšernost nám chce udělat. Tedy našim dětem a vnukům. Až zjistí, že hráz se provalila a povodeň smete naši zem, pak se bude kroutit -já NEVĚDĚL že...

9 0
možnosti
Foto

Sleduji ČT, NOVU, CNN a nevšiml jsem si že by probíhal jiný konflikt , než ten v amerických městech a to jenom proto, že špatně zvolili před čtyřmi lety. Naší EU věrný spojenec na Bosporu vůbec neútočí na Řecko, Libyi a klid by byl i v Izraeli, kdyby jeho obyvatelé nepředstírali, že je sousedi chtějí vyhladit. Takže za čím, ti mládenci cestují ? Nevypadá to, že za prací. Táborák na Lesbu nebyl první, hořely kostely a ubytovny. Kupodivu tak jako zde, sami to zapálili. Jakto, že prchají děti ? Dospělí mají na práci něco jiného ? Zajeďte si k nádraží v Malmö bez ochranky a užijte si tam pár hezkých chvilek, garantuji adrenalinový zážitek. Pochopíte proč ti kluci jsou sirotci. Míru zdar - Salám alejkum.

8 0
možnosti

V žiadnom prípade nebrať. Je to cesta do pekla. Už aj to, že západné krajiny prevezmú tých 400 detí (ozaj, aké sú staré? a majú doklady?) bude mať za následok, že požiare sa budú zakladať aj v ďalších táboroch. Ostatne, požiar založilo 5 mladíkov-migrantov. O tom sa autor ani nezmienil.

9 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS