Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už jsem na to, kvůli oslavnému šílenství kolem Grety, tady v diskusích poukázala. Totiž že si nejspíš skoro nikdo nevzpomněl na staré, ale skvělé a české!! hnutí Brontosaurus. Pan bloger by si vzhledem k věku mohl pamatovat.. Pamatujete si, co bylo cílem tohoto hnutí? Přiložit ve volném čase ruku k dílu- Prázdniny s Brontosaurem - a něco pro tu přírodu udělat. Těch aktivit byly kvanta, čistily se lesy, sázely stromky, pracovalo se v lesních školkách, účastníci by si určitě vzpoměly na další a další aktivity... No, a nedost na tom, na tyto akce jezdili i normálně pracující mladí lidé, kteří si na to, světe div se, brali dovolenou..

Jenže teď je asi cool pořádat demonstrace, nechodit do školy, křičet, vyhrožovat, strkat prstíkem do kýmsi napsaných proslovů, však kdo by do těch lesů chodit, jetě chytne klíště.. A nebude tam signál, a FB, a jak by poslali selfíčka na Instagram, že?

8 0
možnosti
Foto

Školačka a aktivistka Greta má vzhledem k budoucnosti možná pravdu - a její psychická porucha ji zbavuje obav hovořit na veřejnosti... Rv Je hezké, že kritizujete starší generaci, do které, doufám, řadíte i sám sebe... Té dívky Grety, která sice vzhledem vypadá jako třináctileté dítě, ale podle stáří je to již vlastně téměř dospělá žena, je mi také líto, ale z jiných důvodů než Vám. Nezařadila se - a nezařadí mezi své vrstevníky - a podle psychologů ji nečeká šťastný osud. Až pomine její popularita a sláva (a to se zákonitě stane), těžko se s tím bude vyrovnávat - čeká ji osamělost. (Často to nezvládají ani známé celebrity). Chování jejich rodičů vůči ní proto považuji za krajně nezodpovědné... Rv

5 0
možnosti

Jsem rád paní Mirko, že souhlasíte, že slečna Greta má pokud se týká budoucnosti pravdu.O to jde. I když píšete možná. K mému věku...máte další pravdu, doufáte správně. Jsem starý chlap 77 jar.A vzhledem k tomu věku je šance , že se u mne začne projevovat Alzheimer, který mi zůstane do konce mých dnů, asi 30%. V 85 letech je pravděpodobnost 60%.Proto jsem se taky zavčas vzdal všech řídících funkcí . IQ se s věkem snižuje a já a mí vrstevníci nemají na to, abychom chápali nové věci na potřebné výši, a to nemusí být ani Alzheimer.Proto ten článek.Mladí to vyřeší rozhodně lépe.Ale pozor Alzheimer mají ženy 2 X častěji než muži! Ale žádné obavy.Vypadáte mladě.

0 0
možnosti

J83a62n 89R71á51ž

28. 9. 2019 15:22

Jako parodická reakce na bláznění kolem Grety T. , velmi dobréR^

4 0
možnosti
  • Počet článků 318
  • Celková karma 13,76
  • Průměrná čtenost 945x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik