Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Navštívili jste "Můj kraj". Dobře napsané - dodávám. Představuji si středověk a hvozdy. Přicházejí osídlenci, mýtí pralesy - dělají si políčka a objevují cenné horniny, i zlato. Jako vždy, měšťanské domy na náměstí v Horách Zlatých. Vznikají kupecké stezky na sever Polsko + Objevuje se kupní síla. Klasika, krčmy, obchod, podniky s Ohnivou vodou + ženami Povětrnými! Vše lze koupit! A jako vždy, komu se robit nechce, nebo neměl štětí na valoun zlata = Stačí mnu potáhnout za kabát, pod nímž je ten toužebný váček ! = To vše se dělo v Zuck-mantelu ! Jako vždy - Nesmírně malebný kraj, kde se nyní blbě žije. Tenkráte ještě z turisticko - sportovního ruchu, lanovek + dotací nerýžovali! Své štěstí hledali v lese, štolách a na pánvi v potoce!:-)

1 0
možnosti
MP

Ano, tak nějak.Mnohde se v té krajině žije skutečně ne dobře.Ceny některých potravin v marketech jsou tak o 20% vyšší než na př. v Brně a výdělky jistě menší.O Praze ani nemluvě....

2 0
možnosti
Foto

I18v68a44n 26M86a90r15e20k

7. 7. 2019 16:38

Hezké povídání a karma,ale. . . . . . .Pár fotek by to určitě zpestřilo. 8-oR^

1 0
možnosti
LB

Úžasně napsané. R^V

1 0
možnosti
MP

Na Vaše srdíčko se hezky dívá, díky

1 0
možnosti
JB

Dost jste bloudili. Jeseník, Rejvíz, Zlaté Hory ani Heřmanovice nejsou v zemi moravské:-/

1 0
možnosti
MP

Mně nešlo o to, jestli jsme jednou nohou někdy v Čechách a druhou nohou na Moravě, ale o hledání a touhu čtyřech ještě mužů zachytit prchající bytí.

2 0
možnosti

Starý název v němčině je trochu jinak.

1 0
možnosti
  • Počet článků 317
  • Celková karma 13,31
  • Průměrná čtenost 948x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik