Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Blog napadá dalšího blogera - s tím by se mělo zacházet opatrně. Některé rádoby vtipné pasáže působí trapně - na Silvestra určitě Váš příspěvek číst nebudu.

2 0
možnosti
SN

:-).......Vladimíre, zmíněný blog už má karmu 44 ! KDo z vás na to má, jak pravil svého času Jiří Paroubek! A.......vo tom to je ! R^

1 1
možnosti
Foto

Ani já nemám panu presidentovi co vytknout, neb jsem zbabělec a jeho projev jsem se neodvážil sledovat.

R^

3 0
možnosti
JU

J56i76ř65í 72U31r29b89a39n

27. 12. 2018 19:11

R^;-D nemám co dodat...

0 0
možnosti
Foto

A já vám dávám karmu a R^.

Dotyčný pan Čermák, toho času Lojza, vskutku hrdinně nikdy diskuzi neotevře a neotevře a za tím si neochvějně stojí. Stejně neochvějně si stojí za svými názory a hrdě vysoko třímá zástavu své nemoudrosti a mimóznosti, pro níž by stejně výstižně mohl být zván Pepkem Vyskočilem.

Zásadně nečtu blogy, u nichž autor neumožní diskuzi, protože zpravidla příslušný text opravdu nestojí za slovo. U Lojzy/Pepka jsem se v minulosti mohl přesvědčit, že toto pravidlo je jím potvrzeno, ač není výjimka.

K projevu našeho staříka mám stejný přístup jako vy a proto zjednodušeně... díky.

6 0
možnosti
MP

Samozřejmě mě těší Vás názor, ale ne, neděkujte, vždyť článek jsou jenom slova....

0 0
možnosti
JZ

Jasně že "lepšolidi" je nálepka. Má sice jakoby nějaký obsah, ale ve skutečnosti stejně jen označuje lidi, kteří nechtějí adorovat prezidenta. Protože kdo jiný než lepšočlověk ke psn Čermák, který svými blogy neustále peskuje jiné, nad kterými se cítí být tak o tři patra výše. A pochopitelně mu lidé s jiným názorem ani nestojí za to, aby se ponižoval diskuzí s nimi.

3 1
možnosti
SN

:-).......Já blogy pana Čermáka čtu celkem často! Řada z Vás se ohání tím, že jeho blogy nečte a přesto je odsuzuje! Možná, že je to závist, teď jsem se podíval.....poslední, který autore kritizujete......karma 42! Bez diskuse!

Uvědomujete si pánové, ev. také dámy, že existuje velká většina lidí, kterým se jeho články líbí a prostě to pochválí karmou. Prostě vždycky, nebo téměř vždycky najde téma které lidi zaujme.

Pokud bych logicky odvodil Vaše bědování nad jeho podbízivostí a nekvalitou jeho článků, tak opak je pravdou, nebo považujete ty, kteří to čtou a patřičně ohodnotí, za primitivní hlupáky ! Pěkný rok 2019 Vám přeji a buďte optimistou! Nikdy se nám nedařilo lépe, než v současné době! V

2 1
možnosti
Foto

Dosavadní diskuzi pod tímto blogem vnímám jako předobraz budoucnost blog.idnes. Vzájemný souhlas, popleskávání po ramenou. To má něco do sebe. Díky za tento blog. Karma. Chybí už jen poznámky typu frenetický potlesk, spontánní potlesk, bouřlivý potlesk a bude to jak záznam socialistických sjezdů KSČ.

3 1
možnosti
PS

P89e85t37r 64S29k16á59l33a

27. 12. 2018 11:16

To najdete pod blogy pánů Petříka, Větvičky a Nožičky. Ostatně i Vy s k tomu obvykle přidáváte.

3 0
možnosti
Foto

Karma. Otázkou je motivace.

3 0
možnosti
Foto

Lojzek je kastrovaný samec kozy domácí.

To ne pro to, že píše a jak píše. Na to má právo, jako každý tady,. Pokud ale neumožní ostatním na své výkřiky říci názor i ostatním čtenářům a neumožní jim tyto tvrzení vyvrátit v otevřené diskusi, odporuje to principům tohoto formátu svobodných blogů.

Navrhuji, aby v případě, že nebude u blogu povolena diskuse, byl by rovněž odejmut systém karmování. Takto karma slouží k samolibosti autora a jeho anonymním sympatizantům. Zároveň by tím nedocházelo k zkreslenému hodnocení kvality blogu a jeho zařazování v žebříčcích.

14 0
možnosti
Foto

To má něco do sebe, protože on nejde s kůží na trh.

5 0
možnosti
MB

Pana Čermáka neodsuzuji - má právo! Nicméně mne zaujal jeho obrat - Zeman mi mluví z Duše! Čili jakousi naději ještě vidím = Bloger Duši má! Já ji sice vidím ojetou, splasklou a píchlou - Nicméně, pořád se dá opravit, nafouknout a polepit. Zatím jede, pravda po ráfku, no ale jede ... :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 318
  • Celková karma 13,76
  • Průměrná čtenost 945x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik