Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ad výrok pana prezidenta o českém novináři. Naprosto obecné tvrzení, kterým se žádný jednotlivec nemůže cítit byt dotčen. Těžko budete dokazovat, že existuje nějaký český novinář. Pokud se někdo ohradí vůči uvedenému tvrzení, pak ovšem je nutné si něco myslet o potrefené huse.

Mimochodem jinak řečeno, na Moravě se vyskytují tedy pouze chytří a moudří novináři. A podobně v středních Čechách. Tam se zase vyskytují toliko samí chytří středočeští novináři.

A kam řadit Ericha Besta?

1 2
možnosti

Když už máte potřebu zkoušet z kvality novináře, bylo by fajn znát jeho jméno. Pan Best je Erik...

2 0
možnosti

"Sedmá velmoc" potřebuje kritickou zpětnou vazbu jako prase drbání. Ovšem takovou snůšku vulgarit a princip kolektivní viny by si neměl dovolit žádný veřejný činitel. Natož ten nejvyšší, který prohlásil, že chce společnost spojovat a ne rozdělovat.

Shodou okolností ( a nic nepřikrašluji ) mi dnes přišlo na mysl : prezident Havel na Hradě zavedl festival Struny podzimu, Klaus je změnil na Jazz na Hradě. A dneska odtud zní něco na způsob Ozvěny záchodové mísy.

3 1
možnosti
Foto

R^pan prezident svými výroky kultivuje naši společnost-kdo by nebyl hrdý na takovou hlavu státu? Karma jmenovče a pěkný večer:-)

3 1
možnosti

Díky za cukroví a dobrou noc.

0 0
možnosti

Máte pravdu. Zeman to přehání. Ovšem na druhé straně když pan reportér veřejnoprávního média oznámí, že Zeman má v Německu sebou tři doktory a nevím kolik sester, není to pravda a ještě je reportérem, co si o tom mám myslet?

3 3
možnosti

Pane Slavíčku, pokud byste cestoval do Německa se třemi lékaři a čtyřmi sestrami vy, žádné médium by to nezajímalo. Když tak cestuje Miloš Zeman, média to zajímat musí, jelikož se to týká jeho aktuálního zdravotního stavu.

Proč? Protože je to prezident!

3 2
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu.R^

Dokonce si myslím, že Ovčáček plně vyhovuje základním charakteristikám obou Zemanem definovaných skupin.

4 0
možnosti

Jsou dobří a špatní novináři...je potřeba to rozlišovat a nepodléhat nutkáním všechny házet do jednoho pytle Ovšem vyjadřování pana prezidenta na jejich adresu je skutečně silný kalibr. Všichni naši předchozí prezidenti měli nesporně kultivovanější projev. S tím současným přišla hrubost, vulgarity, zesměšňování a trapnost. Bohužel....nevolila jsem ale respektuji...

6 0
možnosti

Ano,opanu Ovcackovi ma pan prezident skutecne pravdu. Jen nevim, proc si zrovna jeho vybral za mluvciho. Mozna podle hesla vrana k vrane seda.

10 1
možnosti

Až Vás potká situace,kdy "koupený" novinář bez zrnka etiky převrátí Vaší práci naruby a Vámi všichni jen na základě jeho info začnou Vámi opovrhovat,možná změníte názor.

4 0
možnosti

Ano.Já netvrdím, že nemůžete mít někdy pravdu.Bohužel.Pokud se to stalo Vám, tak jak píšete, je mi to fakt líto.

0 0
možnosti
  • Počet článků 318
  • Celková karma 13,76
  • Průměrná čtenost 945x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik