Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všiml jsem si, že podle pana Heřmánka má Rusko právo na cokoliv, co si zamane. Je to veliký a nekritický milovník Ruska. To by mě opravdu zajímalo, jak moc ho zná.

6 0
možnosti
Foto

A nebo má majlant u Sberbanky.

1 0
možnosti
Foto

Mne by jen zajímalo, čím byl Nikulin pro USA tak zajímavý, že pro něj poslali velmi drahé letadlo, které s obsluhou několik dní čekalo u nás. Muselo jít o statisíce USD, možná milion USD (k tomu se ještě musí připočítat náklady na cestu Ryana, který za účelem vydání Nikulina přijel, kdy obratem Ústavní soud rozhodl o jeho vydání a ještě rychleji rozhodl i ministr Pelikán).

Velice pravděpodobné je, že Nikulin objevil v hackerství něco nového, jak se nabourat do systémů, jak se vyjádřill prezident Zeman.

Další možnost, že by představitelé washingtonských jestřábů použili Nikulina k odvolání prezidenta Trumpa se mi jeví jako nepravděpodobná (i když možná). S vyloučením těchto dvou možností totiž nedává extrémní úsilí USA o vydání Nikulina do USA žádný smysl.

3 8
možnosti

"velmi drahé letadlo"...to pro něho měli poslat dvouplošňák?

"musel objevit v hackerství něco nového, jak se nabourat do systému" - Dobrý den, pane Petřík! Víte co je to hacking? Nabourávání se do systémů.

twl a "washingtonskými jestřáby" jste mě rozsekal úplně;-D;-D;-D

10 0
možnosti
Foto

to, co Rusko vytáhlo na Nikulina, je záležitost několik let stará a za tu dobu byl v Rusku xkrát a tak ho mohli sebrat kdykoliv a ne se o něj zajímat až v okamžiku, kdy zájem projevili Američané.

Nehledě k tomu, že Nikulinovi se nechtělo ani do Ruska.

10 0
možnosti
Foto

Ale stejně mělo Rusko větší právo ho dostat, protože prostě je jeho občanem. A nevím, jestli jste někdy zažil, jak USA bojují o své občany? Tak, proč ne Rusko?

2 9
možnosti
Foto

Pachatel dopravní nehody se smrtelnými následky a hacker s informacemi, důležitými pro bezpečnost státu, jsou dvě naprosto rozdílné kategorie.

Každá zem, každý stát, může a musí soudit svého občana, který se v cizině dopustil trestného činu. Viz případ Kramný.

Takže, jediným rozumným řešením celé situace je, předat Rusku veškerou dokumentaci k té nehodě a teprve, kdyby Rusko viníka nepotrestalo (což si nemyslím) si stěžovat.

3 4
možnosti

Mate to trochu popletene, ale to u Vas je pravidlo. Navic Kramny s tim nema uz absolutne nic spolecneho.

11 0
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

5 0
možnosti

Domnívám se, že pan Pelikán má zdravý rozum a mezi tou chátrou, ve které se pohyboval, už nehodlá pokračovat a špinit se

8 2
možnosti
Foto

Tím si vůbec nejsem tak jist.

3 4
možnosti
  • Počet článků 317
  • Celková karma 13,31
  • Průměrná čtenost 948x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik